4/6/8/9 Ülések Interaktív 7D mozi szimulátor 7D Színház a lőfegyverekkel

4/6/8/9 ülések Interaktív 7D mozi szimulátor 7D mozi lőfegyverekkel 7D mozi fegyverekkel: A 7D mozi szimulátor egy új digitális technológia, amely a 3D mozi technológiáján alapul. Ez egy újonnan emelt nemzetközi filmstílus, amelyet a tradicionális ...
Csevegj most

Termék részletek

4/6/8/9 ülések Interaktív 7D mozi szimulátor 7D színház lőfegyverekkel


图 1.jpg


7D mozi fegyverekkel:

A 7D mozi szimulátor egy új digitális technológia, amely a 3D mozi technológiáján alapul. Ez egy újonnan emelt nemzetközi filmstílus, amelyet a hagyományos sztereó mozi alapjainak megfelelően fejlesztettek ki. A más típusú mozikhoz képest a kiemelkedő téma, a csúcstechnológia, az élénk hatás és a néző-vonzódás jellemzői és előnyei büszkélkedhetnek. A nézőket erősen ösztönözheti a vizuális, hallgatólagos, érző, vagy érezhető szenzációra, és minden érzéki szerv számára egészséges érzést nyújt.

A 7D Motion ülések elszámolás, rezgés, tapintó lábak, sugárhajtás, permetezés, fül a szél, fülek és egyéb hanghatások függvényei; színház elhelyezve a hóban, buborékok, csapadék, villámlás és más speciális effekt eszközök. A fenti eszközök megfelelnek a film tartalmának és a megfelelő szimulált válaszokat, növelve a közönséget az immersive izgalmat.

2- 抠 出来 .jpg


Mozgásérzékelő mozgás és különleges funkció az ülésen
1. Vízpermet a szembe: Spray néhány vizet szembe, szimulálni tüsszentés, a cső tört, és így tovább.
2. Levegővel szembe: a levegő közvetlenül a közönség arca felé, szimulálja a robbanás hatását, a golyó repülését stb. A sugárhatást a szétfúvó fúvókával permetezik, a fej és a nyak befújják.
3. Mozgás: Felfelé és lefelé, balra és jobbra, előre és hátra, szimulálja az emelés, a gördülés és a csúszás mozgását.
4. Rezgés: Beépített üléspárna, a funkció felfelé és lefelé mozog, felismerheti a 12 Hz-es rezgést, és a közönség érezni fogja a "rezgés" érzést.
5. A láb csiklandó: Minden kis elasztikus levegőcső az ülésszuszpenzió alá fogja ütni a közönség borjúhelyét; Szimulálja az állatokat a közönség lábának fúrásához.
6. Push back: Az ülés hátulja az új berendezéssel, a hatás mozogni tud, 5 Hz-es rezgési frekvenciát észlelhet, érezheti a közönséget a hirtelen "vibráció" hátoldalán, intenzív "Push Back" és " Elektromos sokk "érzés.

Környezet   A 7D Simulator Cinema különleges hatása

1. Villám szimuláció: szimulálják a villámcsíkot a filmben, kápráztató villámokat sugározva, villámcsapás kíséretében, így a közönség úgy érzi, mintha a nyári zivatar napjaiban lenne
2. Esőszimuláció:   Amikor a film egy esős képek, eső esik le. A közönség igazán érezni fogja, hogy az eső esik az égből, nedves a haját és az arcát.
3. Hószimuláció: A hógép hatékonyan és gyorsan képes az ember által készített hó alá esni, így a hó teljes a moziban. A világ közönsége fehér.
4. Buborék szimuláció: A víz alatti világban és a víz alatti búvárokban a vízi állatok és a növények sok buborékot költöznek ki, a buborékfúvó gépet fújnak a moziba.
5. Szeles szimuláció:   Szimulálni a szél. Szimulációs jelenet a filmfújó jelenetben vagy a gáz áramlásának tömegében, néhány rajongói alkotás egyszerre képes teljes színházi légáramlást mozgatni, az igazi szél hatását.
6. Füstszimuláció:   Szimulálja az égési füstöt. Az égetés szimulációja sok füstöt, füstöt termel "tűz" -el, mintha az égbolt égett volna. A köd és a felhők szimulációja a közönség köré csillogott.
7. Lángszimuláció: a tűz, a láng hatásának szimulálása. Kombinálva a füst szimulációval, az égés és a láng jelenlétével, a fólia forró légkörével.
8. Lézerszimuláció:   Különleges forgatókönyv szimuláció a fény, mint a diszkók, koncertek, csillogó színes fény; szimulálja a film hangulatát.
9. Szag szimuláció: Szimulációs jelenet a filmben, mint az illat vagy furcsa ízszimuláció. Érezze a szaga illatát az igazi érzésekre.
10. Gun Lövöldözős játékok: A játékos érezheti magát a filmekben, megölheti a koponyát, a férget, a szörnyet és a rossz embert. Így interaktívabb lesz.
Fotózás és nyomtatás : A rendszer rögzíti az egyes játékosok képét, így a látogató képes kinyomtatni, hogy emlékezzen erre a felejthetetlen utazásra.

图 3_ 副本 .jpg

A 7D-s interaktív mozi futtatása:

6 fő befizetés


Jegyár / jegyenként

Munkaidő / naponta

Konverziós üzemmód

Jövedelem

Minden nap

4 $

8 óra

6 * 4 * 8 * 60/15

$ 768

Minden hónap

4 $

8 óra

$ 768 * 30

$ 23040

Minden évben

4 $

8 óra

$ 23040 * 12

$ 276.480

Megjegyzés: a jegyár és a munkaidő saját maga vagy a helyi piacon is elkészíthető.

9 fő befizetés


Jegyár / jegyenként

Munkaidő / naponta

Konverziós üzemmód

Jövedelem

Minden nap

4 $

8 óra

9 * 4 * 8 * 60/15

$ 1152

Minden hónap

4 $

8 óra

$ 1152 * 30

$ 34560

Minden évben

4 $

8 óra

$ 34560 * 12

$ 414.720

Megjegyzés: a jegyár és a munkaidő saját maga vagy a helyi piacon is elkészíthető.

Telepítési és értékesítés utáni szolgáltatás:

Telepítés (három lehetőség közül választhatunk)

V: Elérhetünk gyárunkba személyesen, vagy elküldhetjük szakembereinket, rendelkezünk szakembereinkkel, akik megtanítanak Önt a 7D telepítéséről és működtetéséről, és felajánlja Önnek a képzést.

B: Küldje el a telepítési utasításokat, képeket és videókat, amelyek bemutatják a 7D lépésről lépésre történő telepítését.

C: Nagyon tapasztaltuk a tengerentúli telepítést, amikor a technikusunkat elküldtük az Ön helyére a 7D telepítés befejezéséhez. rendszerint egy szakembert küldünk, és a telepítéshez 3-5 napot vesz igénybe. De a díjak, mint a vízum, menetjegyek, a technikusunk szállását az ügyfél számláján kell figyelembe venni.


Értékesítés utáni szolgáltatás:

1. A szoftveres probléma esetén a távoli vezérléssel segítünk a probléma megoldásában, vagy a rendszer újratelepítésében;

A hardveres probléma esetén, ha bármelyik rész megszakad az 1 éves jótállási időszak alatt, új alkatrészeket cserélünk.

2. Ha a garancia időtartamától elszakadt valamelyik rész megtalálható a helyi városban, azt javasoljuk, hogy szerezzen be ott, ha tőlünk szeretne vásárolni, akkor csak a tényleges anyagköltséget számoljuk fel.

3. Egész életen át tartó karbantartás és műszaki támogatás.

4. Élettartammentes szoftverfrissítés.Hot Tags: 4/6/8/9 ülések interaktív 7D mozi szimulátor 7D színház a lőfegyverekkel, Kína, gyártók, beszállítók, gyár, ár, vásárlás, készült Kínában,

Vizsgálat

You Might Also Like