Easyfun Big 4D Cinema Bioskop A Taman Mini Indonézia Indah

Easyfun Big 4D Cinema Bioskop A Taman Mini Indonézia Indah

Az Easyfun nagy 4D mozi-bioskopja a Taman Mini Indonéziában Indah Taman mini 4D mozi projekt: A Taman mini Indonézia Indah (TMII) a volt indonéz első hölgy, Siti Hartinah, az indonéz köztársaság első elnökének felesége volt. Indonézia nemzeti parkja. A ... val...
Csevegj most

Termék részletek

Easyfun nagy 4D mozi-bioskop a Taman Mini Indonézia Indahban

1-720.jpg


Taman mini 4D mozi projekt:

A Taman mini Indonézia Indah (TMII) a volt indonéz első hölgy, Siti Hartinah, az indonéz köztársaság első elnökének felesége volt. Indonézia nemzeti parkja.

A folyamatos szórakoztatás iránti igény miatt a Taman Mini úgy döntött, hogy egy nagy 4D mozikba kerül. Hosszú távú kutatások után a Taman Mini menedzsment választotta az Easyfun-ot, mint 4D moziüzemeltető szállítóját.

Az indonéz piac első felében a Guangzhou Easyfun cégnek sok tapasztalata van, és soha nem hagyja az ügyfeleket lefelé.

3-720.jpg

Mi a 4D mozi:

Különböző a hagyományos 3D mozi, a 4D mozi kombinált mozgószék, a 3D-s hatás és a környezeti hatásoktól. A 4D székek mozoghatnak a film szerint, és 12 olyan környezeti hatás van, mint a Leg Sweep; Ear Wind; Vissza Push; Gomb gomb; Eső- és vízhatások; Hóhatások; Buborékhatások; Szélhatások; Villámhatások, füst / köd hatások, tűzlámpák, Aroma hatás.

Easyfun 4D mozi mozgatható ülések:

2 nagyméretű helyet, 3 ülőhelyet, 4 ülőhelyet és 5 ülőhelyet tudunk biztosítani a nagy 4D mozihoz.

2-720.jpg

4D Cinema a Taman mini gyártás alatt:

1-720.jpg


Easyfun 4D mozi a Taman mini-ben:

Még az Indonézia minden árujának ellenőrzése most is nagyon szigorú, de 1 hónapon belül a nagy 4D mozi berendezést az ügyfelek biztonsága érdekében küldtük el. Szóval ne aggódjon, ha az Easyfunot választja.

Az Easyfun vezérigazgatója és technikusa Indonéziába, Jakartába ment, hogy megkezdje a telepítést és megvitassa a hosszú távú együttműködést a Taman mini-rel.

2-720.jpg


Hot Tags: easyfun nagy 4d mozi bioskop a taman mini indonézia indahában, Kína, gyártók, beszállítók, gyár, ár, vásárlás, Kínában készült

Vizsgálat

You Might Also Like