Teherautó Mobil 5D Mozi, Mini 7D Mozi, 9D Mozi berendezések

Új divatos teherautó mobil 5d mozi, mini 7D mozi, 9D mozi felszerelés hidraulikus rendszerhez Mi az 5D mozi szimulátor technológia? Sok szakértő az 5D technológiát áttörésnek örvend a modern filmművészetben. Drasztikusan különbözik az összes korábbi találmánytól. Az ilyen filmek sikere ...
Csevegj most

Termék részletek

Új divatos teherautó mobil 5d mozi, mini 7D mozi, 9D mozi berendezés hidraulikus rendszerhez

图 1.jpg


Mi az 5D mozi szimulátor technológia?

Sok szakértő az 5D technológiát áttörésnek örvend a modern filmművészetben. Drasztikusan különbözik az összes korábbi találmánytól. Az ilyen filmek sikere minden okot feltételez, hogy minden szórakoztató filmet hamarosan 5D-ben vetítenek.

Már az 5D-s mozi-közönségnek lehetősége van egy új filmet nézni a vadonatúj hasznos formátumról. Izgalmas, dinamikus telek, szokatlan vizuális és lenyűgöző speciális effektusok új technológiákkal kombinálva sok új élményt nyújtanak nézés közben. Ezeknek a technológiáknak köszönhetően a film megszűnt statikus esemény, most ez a jövő szórakoztató útja - egy horror, hullámvasút, nagy kerék és bungee trambulin kombinációja. A legmegfelelőbb összehasonlítás a film mozikban való megtekintését követően megtalálható.

Easyfun 5D mozi technológia: nagyon erősek vagyunk a hidraulikus és elektromos mozgásrendszerben.

Hidraulikus rendszer

图 2.jpg

Elektromos rendszer

图 3.jpg

Az 5D 7D 9D 12D vagy XD mozi elrendezése:

图 4.jpg


Ha nincs mozgó mozi terem, akkor egy különlegesen tervezett mozifilmet kínálunk, a használt kabin anyag tűzálló, hangbiztos és vízálló.

未 命名 _meitu_0.jpg

Ha azt akarod, hogy mozogj, használhatod a saját sík teherautóját, és elhelyezhetjük a kabinunkat, ha nincs teherautója, segíthetünk egy mobil pótkocsi készítésében is.

图 6R 副本 .jpg

Mozgatható mozi esetén 6 ülőhelyet vagy 9 ülőhelyet ajánlunk.

 

Mi a különbség a 4D mozi, az 5D mozi, a 6D mozi, a 7D mozi, a 8D mozi, a 9D mozi, vagy akár a 12D mozi és az XD mozi között?

Valójában ugyanaz a fogalom. Az ügyfelek mindig azt szeretnék, hogy mozik vonzóak legyenek, így némelyikük 9D vagy 12D. És más országokban is különböző nevekkel hívhatják. Az ok már most az Easyfun akár 12 speciális effektust is kínálhat, így egyre több ember hívja 12D Mozi. A mozgó mozi számára felvehetünk lőfegyvereket, most 7D interaktív filmnek nevezzük.

Vizsgálat

You Might Also Like