Ball Pool Dry Ball Machine

Ball Pool Dry Ball Machine

Vidámparki labda-medence Mosó-labda-gép Miért kellene megtisztítanunk a gödröt? 1. A mosógép olyan tisztítógép, amelyet műanyag golyó tisztítására használtak. A gömbmedence-elemek többségének nincs hatékony mosógépe, nehéz garantálni a gömbmedence tisztítását és higiénéjét.
Csevegj most

Termék részletek

Vidámparki labda medence Mosó labda

1-700 (2).jpg

Miért kellene megtisztítanunk a gödröt?

1. A mosógép olyan tisztítógép, amelyet műanyag golyó tisztítására használtak. A gömbmedence-cikkek többségének nincs hatékony mosógépe, nehéz garantálni a gömbmedence tisztítását és higiénéjét, hatással van a gyermekek fizikai egészségére.

2. A ballondák higiéniája és biztonsága az egyik legfontosabb prioritás, különösen ebben a korban, amikor nagy jelentőségűnek tartják őket. Tény, hogy a gömbgödör rendszeres karbantartása és tisztítása feltétlenül szükséges. medence tisztító gép, mostantól mindig a probléma tetején maradhat.
3. A tisztítás után a mosógép gyorsan száríthatja az óceán golyókat, közvetlenül mosás után használható, nem kell időt szánni a száradásra, majdnem nulla hatással van a vidámpark működésére.

Hogyan működik az Easyfun óceángolyó-tisztító gép?

fogó golyók ---> ultraibolya sugársterilizálás ---> óceáni golyók mosása ----> száraz óceán gömbök -----> Befejez


Termék leírás

1-700 (9).jpg

1-700 (5).jpg


1-700 (6).jpg


termék név

Golyómosó Clean Dry Machine golyóstisztító Vidámpark

Méret

L1300 * W6900 * H1150 mm

Súly

75 kg

Feszültség

220V/110V

Erő

1500W

Játékos

1

MOQ

1 szett

Anyag

Acél, PVC, akril

Megfelelő hely

Játékközpont, Vidámpark, Bevásárlóközpont, Színház, Üzlet stb

Származási hely

Guangzhou, Kína

Garancia

1 év, egész életen át tartó technikai támogatás

Hogyan kell játszani

fogó golyók ---> ultraibolya sugársterilizálás ---> óceáni golyók mosása ----> száraz óceán gömbök -----> Befejez


Alkalmazások

* Látnivalók
* Mindenféle klub, beleértve a magánvállalati klubot és az állványozó klubot is
* Csillagos szállodák
* KTV
* Mozi, házimozi
* Arcade
* Autókiállítás
* Szupermarket
* Tudományos promóciós tevékenységek és így tovább


1-700 (1).jpg


公司简介700.jpgElőnyünk

1. Több mint 10 éves tapasztalat a vidámpark felszerelésében R& D és gyártásban

2. Több mint 300 játékközpontban szolgáltunk több mint 150 országban. Ügyfeleknek tudunk ügyleírást és gépi ajánlást adni.

3. Nyereségtervet készíthetünk annak érdekében, hogy az ügyfelek több nyereséget szerezhessenek, és segítsen nekik egy teljes stratégiát kidolgozni a játékváros számára

4. A kulcsfontosságú piacokon felállítunk egy raktárraktárat, amelyben nagyszámú pótalkatrészt raktározunk helyi szinten a felmerülő problémák megoldására.

5. Cégünk rendelkezik a teljes üzemeltetési kézikönyv készlettel, kinevezheti az üzemeltetési és technikai csapatot, hogy segítsen megnyitni a játékközpontot, elérni a profitmodellt és hosszú távon biztosítani a legújabb profittervet.


GYIK:

K: Mi a termék garanciája?

V: Egyéves garanciát és élethosszig tartó technikai támogatást kínálunk. A jótállási időszak alatt, ha valamelyik alkatrész nem emberi tényezők miatt elromlott, megjavítjuk vagy kicseréljük. Egy év után professzionális technikai támogatást is kínálunk, ha szüksége van néhány alkatrészre, akkor csak számolja fel a valós anyagköltséget.


K: Van-e saját logóm a gépen?

V: Igen, elkészíthetjük az emblémáját és felrakhatjuk a gépre. Bizonyos termékek esetében eltérő a tervezés és a különböző színek


K: Mi a fizetési határidő?

V: A fizetési határidő 30% előleg és 70% egyenleg a szállítás előtt. A 30% -os betét után megkezdjük a gyártást, a gyártás befejezése után fényképeket és videókat készítünk, valamint minden részletet, amelyet látni akar, majd befizeti a 70 % egyensúly.


K: Meddig tudom fogadni a gépet megrendelés után?

V: Ha légi úton, körülbelül 5-7 nap. Ha tengeri úton, attól függ, melyik országból származik, és hol van a tengeri kikötője, kérjük, kérdezze meg értékesítésünket, hogy ellenőrizze. Egyes országokban segíthetünk a háztól házig intézésében.


K: Van irodája az én országomban?

V: Most az Easyfun már rendelkezik fiókvállalattal Indonéziában, így Indonézia Indonézia irodánkban is megvásárolhatja a terméket. Egyes országokban van néhány jó barátunk, akik segítenek nekünk, kérjük, vegye fel a kapcsolatot az értékesítéssel a részletekért.


K: Ön európai országoknak adott el?

V: Igen, több mint 100 országba adtunk el. Európa az egyik legnagyobb piacunk, minden játékgépünk és mozgó mozi szimulátorunk CE tanúsítvánnyal rendelkezik.


平面图和名片700.jpg

Hot Tags: golyós medence száraz golyós gép, Kína, gyártók, beszállítók, gyár, ár, vásárlás, Kínában gyártva

Vizsgálat

You Might Also Like