Üvegszálas elektromos akkumulátor dodgem lökhárító autó

Csevegj most

Termék részletek

Üvegszálas elektromos akkumulátor dodgem lökhárító autó

lökhárító autó (9)


A Beetle lökhárító autó tulajdonságai:

1. A lökhárító kocsija karosszéria gyönyörű, éjjel pedig a lökhárító kocsija karosszéria lámpái is gyönyörűek.

2. Dupla szülő-gyermek kialakítás, dupla kormánykerék, széles ülés, kiváló minőség, 200KG-ig.

3. Kiváló minőségű test- és ütközésgátló szalag, különféle beltéri és kültéri helyekhez, például terekhez és bevásárlóközpontokhoz.


Termékparaméterek

Termék név:

Üvegszálas elektromos akkumulátor dodgem lökhárító autó

Méret:

W1300 * D680 * H620mm

Súly:

80kg

Maximális terhelési súly:

200kg

Erő:

350W

Akkumulátor:

45A * 2, 24 V

Játékos

1-2

Mennyiségi egység

1 szett

Anyag

Acél, PVC, akril

Származási hely

Guangzhou, Kína

Megfelelő hely

Játékközpont, vidámpark, bevásárlóközpont, vízipark, gyermekkert stb.

szavatosság

1 év, teljes élettartamú műszaki támogatás


Termék leírás

A Guangzhou Easyfun Animation Technology Co., Ltd. a 4D / 5D / 7D / XD mozi, a 9D VR (9D virtuális valóság) mozi berendezések, a VR szimulátorok sorozatának, a szülő-gyermek kültéri szabadtéri túrák, a beltéri arcade játékgépek és a professzionális gyártója. egyéb vidámpark felszerelések.


Az EASYFUN-t 2005-ben alapították, és Guangzhou Panyu körzetében található - a kínai animációs ipar központjában. Az Easyfun egy integrált vállalat, amelynek középpontjában a K + F, a termelés, az értékesítés és a marketing menedzsment áll. Az elmúlt 10 év során az Easyfun a világ legfejlettebb technológiájára szentelt, és sok jó hírű, 9D VR szimulátor termékkel és népszerű játékgéppel készített. A globális piacon alapuló Easyfun már több mint 100 országba exportálta termékeit.


Most az Easyfun már létrehozott fióktelepet Indonéziában, valamint csere- és együttműködési lehetőségeket folytatunk az USA-val, az Australia Team és a Korea Team-rel. Célunk, hogy nagyszerű nemzetközivé váló szórakoztatóipari vállalat legyen.

 

展厅 .jpg


客人 .jpg

展会 .jpg


运输 .jpg


Easyfun fő termékek

RVR szimulátorok

1. 1/2/3 tojás szék 9D VR, 6/9 szék 9D VR mozi

2. 4D / 5D / 7D / XD mozi

3. HTC VIVE VR szimulátorok

4. Mozgó autó szimulátor, repülési szimulátor, F1 szimulátor


Ⅱ Beltéri játékgépek

1. Autóverseny játékgép: Mint az Outrun, a D5 kezdeti, a D6 kezdeti, a Hummer, a Need for Speed, a 3D Sonic és így tovább.

2. Moto Racing játékgép: Mint a GP Moto4, TT Moto, Attack Moto, Harley Motor, FF Motor, Lucky Motor, Kids Motor és így tovább.

3. Játék / daru / ajándék / árusítógép

4. Megváltás / lottó / jegy játékgép

5. Gyakorlati / sport játékgép: kosárlabda játékgép, légkorong asztal, darts gép és így tovább

6. Lövöldözős gép: Vadászhős, Videó lövöldözős gép, Víz lövöldözős gép, Golyó lövöldözőgép

7. Zene és tánc játékgép

8. Kiddie hinta lovagol


Ⅲ Kültéri elektromos út

1. 360 fokos boldog autó, 720 fokos gördülő autó, járórobot, Prince moto

2. sodródó autó

3. Elektromos lökhárító autó: cipő lökhárító autó, medve lökhárító autó, Caterpillar lökhárító autó, Mars szekér lökhárító autó, UFO lökhárító autó

4. Lökhárító autó hatással: Buborék-lökhárító, füst lökhárító-autó

5. Plüss állati túrák


Előnyünk

1. Több mint 10 éves tapasztalat a vidámpark berendezések kutatás-fejlesztésében és gyártásában
2. Több mint 300 játékközpontban szolgáltunk több mint 150 országban. Biztosíthatunk ügy referenciát és gépjavaslatokat az ügyfelek számára.
3. Tudunk profittervet készíteni, hogy segítsünk az ügyfeleknek nagyobb profitot szerezni, és segítsük őket a játékváros teljes stratégiájának kidolgozásában
4. A kulcsfontosságú piacokon tárolóraktárt hozunk létre, amelyben nagy számú pótalkatrész található a helyszínen a felmerülő problémák megoldása érdekében.
5. Cégünk komplett telephelyi üzemeltetési kézikönyvvel rendelkezik, kinevezhet üzemeltetési és technikai csapatokat a játékközpont megnyitásához, a profitmodell eléréséhez és a legújabb profitterv biztosításához hosszú távon.


GYIK:

K: Mi garantálja a termékét?

V: Egyéves garanciát és élettartamú műszaki támogatást kínálunk. A garanciaidőszak alatt, ha valamely rész nem emberi tényezők miatt megsérül, kijavítjuk vagy kicseréljük. Egy év elteltével szakmai műszaki támogatást is kínálunk, ha alkatrészekre van szüksége, csak a valós anyagköltséget számolja fel.


K: Lehet-e saját logóm a gépen?

V: Igen, elkészíthetjük az Ön logóját és feltehetjük a gépre. És néhány terméknél eltérő a kivitele és a színek az Ön választása szerint vannak


K: Mi a fizetési határidő?

V: A fizetési határidő 30% betét és 70% egyenleg a kiszállítás előtt.A 30% betét után megkezdi a termelést, a gyártás befejezése után fényképeket és videókat készítünk, és minden részletet megtekinteni szeretnénk, majd kifizetjük a 70 % egyensúly.


K: Meddig kaphatom meg a készüléket megrendelés után?

V: Ha légi úton van, akkor kb. 5-7 napig tart. Ha tengeri úton van, attól függ, hogy honnan jöttél, és hol van a tengeri kikötőd, kérjük, ellenőrizze eladásainkat. Néhány országban segíthetünk háztól házig.


K: Van irodád az én országomban?

V: Az Easyfunnak már fióktelepe van Indonéziában, így Indonézia meg is vásárolhatja a terméket Indonézia irodánkból. Néhány országban van néhány jó barátunk, akik segítenek nekünk, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot részleteivel.


K: Értékesített európai országokba?

V: Igen, több mint 100 országban értékesítettünk. Európa az egyik legnagyobb piacunk, minden játékgépünk és mozifilm-szimulátorunk CE-tanúsítvánnyal rendelkezik.


场地 图 .jpg


Hot Tags: üvegszálas elektromos akkumulátor dodgem lökhárító autó, Kína, gyártók, beszállítók, gyár, ár, vásárlás, Kínában készült

Vizsgálat

You Might Also Like