Érme toló labdarúgó cél Arcade megváltás játékgép

4 játékos érme toló labdarúgó arcade visszaváltás játékgép szállítója Jellemzők: 1.Lovely design gyerekeknek, színes fény doboz, a fény pislog színesen, és a fény minden színét lehet szabályozni, hogy gyors vagy lassú, lehet beállítani easy.warmly üdvözölte a gyerekeket az egész ...
Csevegj most

Termék részletek

4 játékos érme toló labdarúgó arcade visszaváltási játék gép szállító

1-700 (2) .jpg

1-700 (4) .jpg


Jellemzők:

1.Lovely design gyerekeknek, színes fénydobozban, a fény színesen csilloghat, és a fény minden színe gyorsan vagy lassan vezérelhető, könnyen elhelyezhető.

2.Tradicionális labdarúgóasztal játék, amely mindig népszerű minden gyermek és szülő számára.

3.High program IC, saját programunk, kiváló minőségű elektromos IC táblával és anyaggal minden egyes részhez.

4.A különböző megjelenésű professzionális dizájnok alkalmasak lehetnek minden stílustípusú városközpontra és családi szórakoztató gyermekközpontra stb.


Termék leírás

1-700 (1) .jpg


A termék paraméterei

Terméknév

4 játékos érme toló labdarúgó arcade visszaváltási játék gép szállító

Méret:

L 1500 * W 100 0 * H 2000 mm

Súly:

200 kg

Erő:

18 0W

Feszültség

220V / 110V

Játékos

1

Mennyiségi egység

1 szett

Anyag

Acél, PVC, akril

Származási hely

Guangzhou, Kína

Megfelelő hely

Játékközpont, tematikus park, bevásárlóközpont, vízi park , gyermekkert stb.

szavatosság

1 év, élettartam technikai támogatás

Hogyan kell játszani

Könnyen kezelhető

5 labdarúgó-válogatott és 11 golyó, válassza ki a kedvenc csapatot és fogadjon, az első bejutás a kapun.


1-700 (2) .jpg

Alkalmazások

* Látnivalók

* Szupermarket

* Csillag szállodák

* KTV

* Tudományos promóciós tevékenységek és így tovább

* Arcade

* Autókiállítás

* Mindenféle klub, beleértve a magánvállalatok klubját és a rack klubot

* Mozi, házimozi

700-1

700-2

700-3

Előnyünk

1. Több mint 10 éves tapasztalat a vidámpark-berendezések K + F és gyártás területén
2. Több mint 300 játékközpontot működtünk több mint 150 országban. Az ügyfelek számára referencia- és gépi ajánlást tudunk biztosítani.
3. Nyereséget tervezhetünk, hogy segítsünk az ügyfélnek több nyereséget szerezni, és segítsen nekik, hogy teljes stratégiát készítsenek a játékváros számára
4. A kulcsfontosságú piacokon tároló raktárat fogunk létrehozni, amelyben számos helyi alkatrész raktárkészletet talál a problémamegoldáshoz.
5. Cégünk teljes körű üzemeltetési útmutatóval rendelkezik, kijelölhet működési és technikai csapatot, hogy segítse a nyitott játékközpontot, nyereségmodellt érjen el, és hosszú távon nyújtson a legújabb profittervet.


GYIK:

K: Mi a termék garancia?

V: Egyéves garanciát és élettartamú technikai támogatást nyújtunk A garanciális időszakban, ha a nem humán tényezők miatt megtört egy alkatrész, javítani vagy kicserélni fogunk. csak fizetnie kell a tényleges anyagköltséget.


K: Saját gépem van-e a gépen?

V: Igen, elkészíthetjük a logót és elhelyezhetjük a gépen. Bizonyos termékek esetében különböző kialakítású és különböző színekkel rendelkezünk


K: Mi a fizetési határidő?

V: A fizetési határidő 30% -os befizetés és 70% -os egyenleg a szállítás előtt. A 30% -os befizetés után megkezdjük a termelést, a befejezés után elkészítjük a fényképeket és videókat, valamint minden részletet, amit látni szeretnénk, majd a 70 % egyensúly.


K: Mennyi ideig kaphatom meg a gépet a rendelés után?

V: Ha légi úton, akkor körülbelül 5-7 nap.Ha tengeren, Ez attól függ, hogy melyik országban vagy, és hol van a tengeri kikötő, kérjük, kérje meg az értékesítési ellenőrzés. Néhány országban segíthetünk az ajtótól házig.


K: Van irodám az országomban?

V: Most már az Easyfunnak van fióktelepe Indonéziában, így Indonézia is megvásárolhatja a terméket az indonéz irodánktól. Néhány országban van néhány jó barátunk, akik segítenek nekünk.


K: Eladta az európai országokat?

V: Igen, több mint 100 országban értékesítettünk. Európa az egyik legnagyobb piaca, minden játékgépünk és mozgó mozi szimulátorunk CE minősítést kapott.

700-Eric 名片

Hot Tags: Érme toló labdarúgó cél Arcade megváltás játékgép, Kína, gyártók, beszállítók, gyár, ár, vásárlás, gyártott Kínában

Vizsgálat

You Might Also Like