Elektronikus Dart táblák gép a bár és a klubok

Dart egy népszerű sport a világ on-the világ beltéri sport, szórakoztató, versenyképes sport és szabadidő egy könnyen elvégezhető, eredetileg a 15. Darts sport, mert a technológia egyszerű és könnyen elsajátítható, nincs különleges helyszínek és létesítmények, és a megfelelő mennyiségű testmozgás, kortól függetlenül, a nemek közötti korlátozások.
Csevegj most

Termék részletek

Érmével működő elektronikus darts táblák gép a bár és a klubok


Vonás

1.Dart egy népszerű sport a világ minden tájáról beltéri sport, szórakoztató, versenyképes sport és szabadidő egy könnyen elvégezhető, eredetileg a 15. Darts sport, mert a technológia egyszerű és könnyen elsajátítható, nincs különleges helyszínek és létesítmények, és a megfelelő mennyiségű testmozgás, kortól függetlenül, a nemek közötti korlátozások.

2.Az első hazai dart gép csatlakoztatható a hálózathoz, lehet különböző helyeken a hálózat ellen.

3.Built-in különböző szórakoztató játékok, beleértve a magas szintű belépő játék, versenyképes játékok, online játékok és más három kategória, minden típusú játék van a különböző kis játékok.

4.Automatic számítás, pontozás és eredmények kijelző puha elektronikus dart gép. Felszerelt szabványos, érdekes játékok. A hitelkártya funkció, játék anyagok és rekordok jelennek meg, és archivált a tag honlapján. Támogatja a helyi és távoli online játékok, távoli játékosok lehet azonosítani a rádiófrekvenciás azonosítási technológia és a játékosok beállítani a fájlt.

electronic dart machine

dart boards

dart board machine

 


Specifikáció

Típus

Érme által működtetett gyakorlat Game Machine

név

Elektronikus dart gép

Márkanév

EASYFUN

Méret

L740*W620*H2500

Súly

100 kg

Feszültség

200W

Szín

110V/220V

Változat

Angol/ Kínai

Játékos

1 játékos

Garancia

1 év garancia és életidő-technológia támogatása

Csomagolás

légbuborék csomag+stretch film+fa keret

Származási hely

GuangDong, Kína


dart machine

dart board game machine

dart machine


Hogyan kell játszani?

1. Helyezze érmék kezdeni játék.

2. Vigye a dartslőni dart dial.

3. Lődd középpont, kap magas pontszámot!

4. Könnyű játék, mint az igazi dart játék!Hot Tags: elektronikus dart táblák gép a bárban és a klubok, Kína, gyártók, beszállítók, gyár, ár, vásárlás, Kínában készült

Vizsgálat

You Might Also Like