Toys Story babadaru automaták

Toys Story babadaru automaták

Gyerekeknek érmével működtetett játékok ajándékbaba-daru fogású ügyességi játékgépek eladó Jellemzők: 1. Vasvezérlő doboz, szép nagylelkű, lopásgátló funkció jó erősítse a lopásgátló hatást 3
Csevegj most

Termék részletek


Gyerekeknek érmével működtetett játékok ajándékbaba daru fogású ügyességi játékgépek eladó

toy story claw crane game machine


Jellemzők:

1. Vas vezérlődoboz, szép nagylelkű, lopásgátló funkció jó

2. Helyezze be a bejárati ajtó üveglapját, hogy megakadályozza a vasaló lemezt, a vasdobozt a vaslemez megerősítéséhez, a lopásgátló hatás megerősítéséhez

3. Figyelemfelkeltő megjelenés, fehér, világos dizájn, szép minták, a játékosok csodálatosan bágyasztottak

4. Három szegmens feszültség, karombilincs ajándék és csepp ajándék, természetesen folyékony

5. Fémkeretek, négy színes neon lámpa villogása, vonzza a tömeget


Termékparaméterek

Termék név:

Gyerekeknek érmével működtetett játékok ajándékbaba daru fogású ügyességi játékgépek eladó

Méret:

W850 * D810 * H1920MM

Súly:

80kg

Erő:

80W

Feszültség

220V / 110V

Játékos

1

Mennyiségi egység

1 szett

Anyag

Acél, PVC, akril

Származási hely

Guangzhou, Kína

Megfelelő hely

Játékközpont, vidámpark, bevásárlóközpont, vízipark, gyermekkert stb.

szavatosság

1 év, teljes élettartamú műszaki támogatás

Hogyan kell játszani

1. Helyezze be az érmét

2.A bot mozgatása

3.A korlátozott ideig a játékos többször mozoghatott előre / hátra / balra / jobbra a célhelyzet beállításához

4.Nyomja meg a stop gombot, és szerezze meg a díját


Termék leírás

1-700 (4) .jpg


1-700 (5) .jpg


Alkalmazások

应用 场所 700.jpg


A Guangzhou Easyfun Animation Technology Co., Ltd. a 9D VR (9D virtuális valóság) szimulátorok, szabadtéri játszótéri túrák, beltéri arcade játékgépek és egyéb vidámpark-berendezések professzionális gyártója.

Az EASYFUN-t 2005-ben alapították, és a Guangzhou Panyu körzetben található, a kínai animációs ipar központjában. Mi vagyunk az SGS és BV ellenőrzött beszállítói, és minden termékünk rendelkezik CE tanúsítvánnyal.

Az Easyfun egy integrált vállalat, amelynek középpontjában a K + F, a termelés, az értékesítés és a marketing menedzsment áll. Az elmúlt 10 év során az Easyfun a világ legfejlettebb technológiájára szentelt, és sok hiteles 9D VR szimulátor terméket és népszerű ügyességi játékgépet készített. A globális piacon alapuló Easyfun már több mint 100 országba exportálta termékeit


Előnyünk

1. Több mint 10 éves tapasztalat a vidámpark berendezések kutatás-fejlesztésében és gyártásában
2. Több mint 300 játékközpontban szolgáltunk több mint 150 országban. Biztosíthatunk ügy referenciát és gépjavaslatokat az ügyfelek számára.
3. Tudunk profittervet készíteni, hogy segítsünk az ügyfeleknek nagyobb profitot szerezni, és segítsük őket a játékváros teljes stratégiájának kidolgozásában
4. A kulcsfontosságú piacokon tárolóraktárt hozunk létre, amelyben nagy számú pótalkatrész található a helyszínen a felmerülő problémák megoldása érdekében.
5. Cégünk komplett telephelyi üzemeltetési kézikönyvvel rendelkezik, kinevezhet üzemeltetési és technikai csapatokat a játékközpont megnyitásához, a profitmodell eléréséhez és a legújabb profitterv biztosításához hosszú távon.


GYIK:

K: Mi garantálja a termékét?

V: Egyéves garanciát és élettartamú műszaki támogatást kínálunk. A garanciaidőszak alatt, ha valamely rész nem emberi tényezők miatt megsérül, kijavítjuk vagy kicseréljük. Egy év elteltével szakmai műszaki támogatást is kínálunk, ha alkatrészekre van szüksége, csak a valós anyagköltséget számolja fel.


K: Lehet-e saját logóm a gépen?

V: Igen, elkészíthetjük az Ön logóját és feltehetjük a gépre. És néhány terméknél eltérő a kivitele és a színek az Ön választása szerint vannak


K: Mi a fizetési határidő?

V: A fizetési határidő 30% betét és 70% egyenleg a kiszállítás előtt.A 30% betét után megkezdi a termelést, a gyártás befejezése után fényképeket és videókat készítünk, és minden részletet megtekinteni szeretnénk, majd kifizetjük a 70 % egyensúly.


K: Meddig kaphatom meg a készüléket megrendelés után?

V: Ha légi úton van, akkor kb. 5-7 napig tart. Ha tengeri úton van, attól függ, hogy honnan jöttél, és hol van a tengeri kikötőd, kérjük, ellenőrizze eladásainkat. Néhány országban segíthetünk háztól házig.


K: Van irodád az én országomban?

V: Az Easyfunnak már fióktelepe van Indonéziában, így Indonézia meg is vásárolhatja a terméket Indonézia irodánkból. Néhány országban van néhány jó barátunk, akik segítenek nekünk, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot részleteivel.


K: Értékesített európai országokba?

V: Igen, több mint 100 országban értékesítettünk. Európa az egyik legnagyobb piacunk, minden játékgépünk és mozifilm-szimulátorunk CE-tanúsítvánnyal rendelkezik.


750


Hot Tags: Toys Story babadaru automaták, Kína, gyártók, beszállítók, gyár, ár, vásárlás, Kínában készült

Vizsgálat

You Might Also Like