A járvány után, hogyan lehet befektetni egy fedett vidámparkba

- Mar 13, 2020-

A járvány után hogyan lehet befektetni egy fedett vidámparkba?

indoor amusement park

A járvány után aggódik, hogyan lehet befektetni egy fedett játszótérbe, és hogyan lehet profitot szerezni? Az üzemeltetők számára, hogy helyet szerezzenek a versenyen, hogyan lehet befektetni a fedett játszóterek üzemeltetéséhez az ügyfelek érdeklődésének felkeltése érdekében?


Segítsen lépést a piaci dinamikával

Az ilyen projektekbe történő befektetés általában piackutatást igényel, hogy lépést tartson az ipar fejlődésével. A gyermekek szórakoztató cikkeinek fogyasztásának vizsgálata és statisztikai elemzése eredmények és törvények megszerzése érdekében, a piaci kereslet jellemzőinek rendszeres összefoglalása és a piac legnépszerűbb beltéri és kültéri szórakoztató cikkek tisztázása, ezáltal az innovatív projektek első lépése. Adja meg a legerősebb útmutatást az innováció irányához.


Környezeti fejlesztések

A bolt környezete szintén nagyon nagy hatással van a működésre, amely két szempontból áll:


Először is, a környezet viszonylag régi. Néhány üzlet már hosszú ideje működik, tehát réginak és elavulttá válnak, a légkör pedig sötét. Ebben az időben innovációt érhet el a környezeti légkör frissítésével. A hosszú élettartamú, a talaj, a falak és az üveg elöregedő beltéri játszótéri berendezéseihez cserélheti a talajt, festeni lehet a falra, áthelyezheti az üléseket a játszótér körül, és szabad hely marad a játszótéren. Úgy tervezték, hogy javítsák az általános környezetet, új szórakoztató légkört hozzanak létre, és megvalósítsák a játszótér átfogó frissítését.


Másodszor, a környezet viszonylag monoton. Néhány üzlet nem veszi figyelembe az általános légkört és a környezetet. A helyszín dekorációja és a felszerelés elrendezése viszonylag monoton. Ebben az időben a gyermekek játéktechnikájának tulajdonságait össze kell kapcsolnunk, hogy egyedülálló és szép környezeti légkört hozzunk létre, hogy a gyermekeknek a témája a vidámparkban való tartózkodás legyen. .

750