Eladó kültéri / beltéri akkumulátoros drift lökhárító

A legkelendőbb kültéri / beltéri akkumulátorral működtetett drift lökhárító autó eladó gyermekjellemzők: 1.a fő funkció mechanikus sodródás és az ütközések hatékony elkerülése , az intelligens hang a termék egyik legfontosabb eleme. (autóipari felhasználásával ...
Csevegj most

Termék részletek

A legkelendőbb kültéri / beltéri akkumulátorral működtetett drift lökhárító autó eladó gyereknek


bumper car


drift bumper car


Jellemzők:

1. Fő funkció: mechanikus sodródás és hatékony ütközés-elkerülés , Az intelligens hangzás a termék egyik legfontosabb eleme

2.Ez a szerkezet elsősorban az üvegszál (autófesték felhasználásával) és a hardverkeret formáján alapul, plusz gumi és habosított pamut kombinálva a hatékonyabb ütközésgátlókkal.

3.A drift kar sportautót használ a sebességváltó fej módosításához , Kényelmes bőrülés , Valódi autó elektronikus biztonsági öv

4. Folyamatos használat akár 5 óra, a helyszín üzemeltetése akár 6 óra

5.Opcionális távirányító, hitelkártya, érme, WeChat időzítés

6.Egyszerű vezérlés (bal láb fék, jobb láb fojtószelep, bal oldali kormánykerék, jobb oldali sodródó kar) , Amikor a fojtószelep a fojtószelepre áll, a sodródó kart meg lehet húzni, és az irányt eltolhatjuk.


Termékparaméterek

Termék név

Drift elektromos lökhárító autó

Akkumulátor töltés

12V 40A / 2 db

Dimenzió

1450 * 950 * 670 mm

Súly

80kg

Erő

500W

Főbb anyag

Üvegszálas + Mental

Üzemeltetési

Távirányító / Manua

Munkaidő

5-6 óra

Fény

Gyönyörű LED fény az autó körül

Zene

Zenefajták, letölthető

Hol játszani

Alkalmas játszótéren vagy vidámparkban, játékközpontban találhatóTermék leírás

2-700 (2) .jpg


2-700 (3) .jpg


2-700 (5) .jpg


2-700 (6) .jpg

2-700 (8) .jpg


Alkalmazások

应用 场所 700.jpg


Easyfun fő termékek

RVR szimulátorok

1. 1/2/3 tojás szék 9D VR, 6/9 szék 9D VR mozi

2. 4D / 5D / 7D / XD mozi

3. HTC VIVE VR szimulátorok

4. Mozgó autó szimulátor, repülési szimulátor, F1 szimulátor


Ⅱ Beltéri játékgépek

1. Autóverseny játékgép: Mint az Outrun, a D5 kezdeti, a D6 kezdeti, a Hummer, a Need for Speed, a 3D Sonic és így tovább.

2. Moto Racing játékgép: Mint a GP Moto4, TT Moto, Attack Moto, Harley Motor, FF Motor, Lucky Motor, Kids Motor és így tovább.

3. Játék / daru / ajándék / árusítógép

4. Megváltás / lottó / jegy játékgép

5. Gyakorlati / sport játékgép: kosárlabda játékgép, légkorong asztal, darts gép és így tovább

6. Lövöldözős gép: Vadászhős, Videó lövöldözős gép, Víz lövöldözős gép, Golyó lövöldözőgép

7. Zene és tánc játékgép

8. Kiddie hinta lovagol


Ⅲ Kültéri elektromos út

1. 360 fokos boldog autó, 720 fokos gördülő autó, járórobot, Prince moto

2. sodródó autó

3. Elektromos lökhárító autó: cipő lökhárító autó, medve lökhárító autó, Caterpillar lökhárító autó, Mars szekér lökhárító autó, UFO lökhárító autó

4. Lökhárító autó hatással: Buborék-lökhárító, füst lökhárító-autó

5. Plüss állati túrák


Előnyünk

1. Több mint 10 éves tapasztalat a vidámpark berendezések kutatás-fejlesztésében és gyártásában
2. Több mint 300 játékközpontban szolgáltunk több mint 150 országban. Biztosíthatunk ügy referenciát és gépjavaslatokat az ügyfelek számára.
3. Tudunk profittervet készíteni, hogy segítsünk az ügyfeleknek nagyobb profitot szerezni, és segítsük őket a játékváros teljes stratégiájának kidolgozásában
4. A kulcsfontosságú piacokon tárolóraktárt hozunk létre, amelyben nagy számú pótalkatrész található a helyszínen a felmerülő problémák megoldása érdekében.
5. Cégünk komplett telephelyi üzemeltetési kézikönyvvel rendelkezik, kinevezhet üzemeltetési és technikai csapatokat a játékközpont megnyitásához, a profitmodell eléréséhez és a legújabb profitterv biztosításához hosszú távon.


GYIK:

K: Mi garantálja a termékét?

V: Egyéves garanciát és élettartamú műszaki támogatást kínálunk. A garanciaidőszak alatt, ha valamely rész nem emberi tényezők miatt megsérül, kijavítjuk vagy kicseréljük. Egy év elteltével szakmai műszaki támogatást is kínálunk, ha alkatrészekre van szüksége, csak a valós anyagköltséget számolja fel.


K: Lehet-e saját logóm a gépen?

V: Igen, elkészíthetjük az Ön logóját és feltehetjük a gépre. És néhány terméknél eltérő a kivitele és a színek az Ön választása szerint vannak


K: Mi a fizetési határidő?

V: A fizetési határidő 30% betét és 70% egyenleg a kiszállítás előtt.A 30% betét után megkezdi a termelést, a gyártás befejezése után fényképeket és videókat készítünk, és minden részletet megtekinteni szeretnénk, majd kifizetjük a 70 % egyensúly.


K: Meddig kaphatom meg a készüléket megrendelés után?

V: Ha légi úton van, akkor kb. 5-7 napig tart. Ha tengeri úton van, attól függ, hogy honnan jöttél, és hol van a tengeri kikötőd, kérjük, ellenőrizze eladásainkat. Néhány országban segíthetünk háztól házig.


K: Van irodád az én országomban?

V: Az Easyfunnak már fióktelepe van Indonéziában, így Indonézia meg is vásárolhatja a terméket Indonézia irodánkból. Néhány országban van néhány jó barátunk, akik segítenek nekünk, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot részleteivel.


K: Értékesített európai országokba?

V: Igen, több mint 100 országban értékesítettünk. Európa az egyik legnagyobb piacunk, minden játékgépünk és mozifilm-szimulátorunk CE-tanúsítvánnyal rendelkezik.


场地 图 .jpg


Hot Tags: Kültéri / beltéri akkumulátoros drift lökhárító eladó, Kína, gyártók, beszállítók, gyár, ár, vásárlás, Kínában készült

Vizsgálat

You Might Also Like