Gyerekek Super Cannon Ball Shooting Redemption Game Machine

Gyermekek Super Salvo lövés Megváltás játékgép Termék paraméterek Termék részletek Guangzhou Easyfun Animation Technology Co., Ltd. egy professzionális gyártója a 4D / 5D / 7D / XD mozi, 9D VR (9D virtuális valóság) mozi berendezés, egy sor VR szimulátor, kültéri szülő-gyermek játszótér ...
Csevegj most

Termék részletek

Gyerekek Super Cannon Ball Shooting Redemption Game Machine


4-800.jpg

A termék paraméterei

termék név Gyermekek Super Salvo Lövés Megváltó Játékgép
Méret L950 * W1630 * H1700 mm Súly: 150kg
Feszültség 220V / 110V Erő: 150W
Játékos 3 Mennyiségi egység 1 szett
Anyag Acél, PVC, akril Megfelelő hely Játékközpont, tematikus park, bevásárlóközpont, színház, üzlet stb
Származási hely Guangzhou, Kína szavatosság 1 év, élettartam technikai támogatás
Hogyan kell játszani 1. Helyezze be az érméket az indításhoz
2. Célja és lődd le az ajándékot.
3. Ajándékot kap a pontszámod szerint

Termék leírás

超级 连环 炮 详情 720.jpg

Guangzhou Easyfun Animation Technology Co., Ltd. egy professzionális gyártója 4D / 5D / 7D / XD mozi, 9D VR (9D virtuális valóság) mozi berendezések, egy sor VR szimulátorok, kültéri szülő-gyermek játszótér túrák, beltéri arcade játék gépek és egyéb szórakoztató park felszerelések.

Az EASYFUN 2005-ben alakult, és Panyu kerületben, Guangzhou - Kína animációs iparának központjában található. Az Easyfun egy integrált vállalat, amely a K + F, a termelés, az értékesítés és a marketing menedzsmentre összpontosít. Az elmúlt 10 év során az Easyfun a világ legfejlettebb technológiájának szentelte magát, és sok jól ismert 9D VR szimulátor terméket és népszerű arcade játékgépeket hozott létre. A világpiacon az Easyfun már több mint 100 országba exportálta termékeit.

Most az Easyfun már létrehozott egy fióktelepet Indonéziában, valamint az USA csapatával, az Australia Team és a Korea Team csapataival és együttműködésével is. Célunk, hogy a nemzetközileg elismert cég legyen a szórakoztatóiparban.

平面图 和 名片 700.jpg


Hot Tags: Gyerekek Super Cannon Ball Shooting Redemption Game Machine, Kína, gyártók, beszállítók, gyár, ár, vásárlás, gyártott Kínában

Vizsgálat

You Might Also Like