Gyors Gunman elektronikus beltéri céllövöldözős játékgép

Gyors Gunman elektronikus beltéri céllövöldözős játékgép

Gyors Gunman elektronikus fedett cél lövés játék gép felnőtt lövés fegyver lézer játék berendezések Funkciók Jellemzők 1. Teljesen automatizált humanizált design. A pontszámok és a odaítélési körök szerint a játékosok folyamatosan játszanak. Ezért maximalizálja a szolgáltatók jövedelmét. 2. Rázás, tűz ...
Csevegj most

Termék részletek

Gyors Gunman elektronikus fedett cél lövöldözős játék gép felnőtt lövés fegyvert lézeres játék berendezések

1-700 (2) .jpg

Funkció funkciók

1. Teljesen automatizált a humanizált tervezéssel. A pontszámok és a odaítélési körök szerint a játékosok folyamatosan játszanak. Ezért maximalizálja a szolgáltatók jövedelmét.

2. Rázás, tűz és robbanás, mint a valódi fegyver, a játékot vonzóbbá teszi.

3. Ragyogó palackok, gyors felvétel, reális hanghatások vonzzák a környező játékosokat a részvételre.

4. A többjátékosok játszhatnak a kapcsolat stílusában, hogy versenyezzenek.

5. A szabályokat és díjakat az üzemeltető állíthatja be. Négy beállítás van; az egységberendezés jegyének visszatérése, a csatlakozóberendezés jegyének visszatérése, az egység és a többfunkciós jegyek visszatérése, nincs jegyvisszatérítés. (Visszatérő jegyek érmék helyett lehetnek)

6. A golyók odaítélése megfelel a kör golyószámainak, amikor a kör befejeződött.

7. Egy Fast Gunman csatlakozhat egy másik háromhoz. Vagy kapcsolati stílussá válhat az Forest Ghost és a Pk918 segítségével.

Játék részletei

1. Négy célpalack, határidő 30 másodperc, 40 golyó.

2. Egy pontszám egy palackhoz az 1. fordulóban, két pontszám egy palackhoz a 2. fordulóban, három pontszám egy palackhoz a 3. fordulóban, stb.

3. A palackok az 1. fordulóban stabilak maradnak, majd ugyanabban az irányban mozognak.

4. Amikor az idő elfogy, és van még golyó, nyomja meg a „Kezdet” gombot a játék újraindításához. Amikor a golyók elfogynak, és van még ideje, helyezze vissza az érméket az aktuális játék folytatásához. (egy érme 20 golyóért és két érme 40 golyóért)

5. A hangbeállítás emlékeztet arra, hogy két golyó maradt.

6-700.jpg

A termék paraméterei

Terméknév

Vidámpark legújabb gyors fegyveres lövöldözős videojátékok játék

Méret:

L 73 0 * W 11 00 * H 182 0mm

Súly:

1 2 0Kg

Erő:

3 0 0W

Feszültség

220V / 110V

Játékos

1

Mennyiségi egység

1 szett

Anyag

Acél, PVC, akril

Származási hely

Guangzhou, Kína

Megfelelő hely

Játékközpont, tematikus park, bevásárlóközpont, színház, üzlet stb.

szavatosság

1 év, élettartam technikai támogatás

Hogyan kell játszani

1. Helyezze be az érméket s , nyomja meg a gombot a játék elindításához, válassza ki az egyjátékos vagy a l   játékos játék

2. Lődd le a világító központ közepét
3. Amikor a négy palackot egyidejűleg leütjük, lépjünk be a következő szintre
4. Miután megnyerte a játékot, bónusz- vagy sorsjegyet kaphat


A gyors fegyverrel kapcsolatos részletek a célgépet forgatták

1-700 (3) .jpg


Guangzhou Easyfun Animation Technology Co., Ltd. egy professzionális gyártója 4D / 5D / 7D / XD mozi, 9D VR (9D virtuális valóság) mozi berendezések, egy sor VR szimulátorok, kültéri szülő-gyermek játszótér túrák, beltéri arcade játék gépek és egyéb szórakoztató park felszerelések.

Az EASYFUN 2005-ben alakult, és Panyu kerületben, Guangzhou - Kína animációs iparának központjában található. Az Easyfun egy integrált vállalat, amely a K + F, a termelés, az értékesítés és a marketing menedzsmentre összpontosít. Az elmúlt 10 év során az Easyfun a világ legfejlettebb technológiájának szentelte magát, és sok jól ismert 9D VR szimulátor terméket és népszerű arcade játékgépeket hozott létre. A világpiacon az Easyfun már több mint 100 országba exportálta termékeit.

Most az Easyfun már létrehozott egy fióktelepet Indonéziában, valamint az USA csapatával, az Australia Team és a Korea Team csapataival és együttműködésével is. Célunk, hogy a nemzetközileg elismert cég legyen a szórakoztatóiparban.


GYIK:

K: Mi a termék garancia?

V: Egyéves garanciát és élettartamú műszaki támogatást nyújtunk

A garanciális időszak alatt, ha a nem humán tényezők miatt megtört egy alkatrész, javítunk vagy cserélünk.

Egy év elteltével professzionális technikai támogatást is nyújtunk, ha szükség van néhány pótalkatrészre, csak a tényleges anyagköltségeket számoljuk fel.

K: Saját gépem van-e a gépen?

Igen, elkészíthetjük a logót és elhelyezhetjük a gépen. Bizonyos termékek esetében különböző kialakítású és különböző színekkel rendelkezünk

K: Mi a fizetési határidő?

A fizetési határidő 30% előleg és 70% egyenleg a szállítás előtt.

A 30% -os befizetés után elkezdjük a termelést, a befejezés után elkészítjük a fényképeket és videókat, valamint minden részletet, amit látni szeretnénk, majd kifizetjük a 70% -os egyenleget.

K: Mennyi ideig kaphatom meg a gépet a rendelés után?

Ha légi úton van, körülbelül 5-7 nap.

Ha tengeri úton van, attól függ, hogy melyik országban vagy, és hol van a tengeri kikötője, kérjük, kérje meg az értékesítésünket, hogy ellenőrizze. Néhány országban segíthetünk az ajtótól házig.

K: Van irodám az országomban?

Most az Easyfun már rendelkezik fióktelepével Indonéziában, így Indonézia is megvásárolhatja a terméket az indonéz irodánktól. Néhány országban van néhány jó barátunk, akik segítenek nekünk.

K: Eladta az európai országokat?

Igen, több mint 100 országban értékesítettünk. Európa az egyik legnagyobb piaca, minden játékgépünk és mozgó mozi szimulátorunk CE minősítést kapott

平面图 和 名片 700.jpg

Hot Tags: Gyors Gunman elektronikus beltéri cél lövöldözős játékgép, Kína, gyártók, beszállítók, gyár, ár, vásárlás, gyártott Kínában

Vizsgálat

You Might Also Like