A 4D elektronikus lézeres lövöldözés arcade szimulátor játék romjai

A 4D elektronikus lézeres lövöldözés arcade szimulátor játék romjai

Beltéri játék szórakoztató romjai 4D elektronikus lövöldözés arcade szimulátor Jellemzők 1. Nagy lövöldözős játék gép szekrény kialakítása és a különböző izgalmas lövöldözős játékok elkapják a játékosokat, alkalmas párok, barátok és gyerekek; 2. A játékosok szórakoztatónak és izgatottnak érzik magukat; 3. Forró és értékesíthető ...
Csevegj most

Termék részletek

Beltéri játék szórakozás a 4D elektronikus lövöldözés arcade szimulátor romjai

2-700 (1) .jpg

Jellemzők

1. Nagy lövöldözős játékgép szekrény kialakítása és a különböző izgalmas lövöldözős játékok a párok, barátok és gyermekek számára alkalmasak;
2. A játékosok szórakoztatónak és izgatottnak érzik magukat;
3. Forró és értékesíthető a világpiacon;
4. Játékközpont, bérbeadás, szupermarket, vidámpark és egyéb üzleti célokra alkalmas.


Leírás

Terméknév

Beltéri játék szórakozás a 4D elektronikus lövöldözés arcade szimulátor romjai

Méret:

W155 0 * D28 00 * H 215 0 mm

Súly:

580 kg

Erő:

635 W

Feszültség

220V / 110V

Játékos

2

Mennyiségi egység

1 szett

Anyag

Acél, FRP, akril

Származási hely

Guangzhou, Kína

Megfelelő hely

Játékközpont, tematikus park, bevásárlóközpont, színház, üzlet stb.

szavatosság

1 év, élettartam technikai támogatás

Hogyan kell játszani

1. Válasszon ki egy fegyvert, és helyezzen be érméket a játék elindításához.

2. Lődd le a képernyőt, hogy kiválasszon egy játékot a játék elindításához.
3. Húzza a triggert, hogy lőjön a célpontokhoz, hogy pontokat kapjon és a jutalmat a golyók, gránátok, élettartam stb. Eléréséhez.

4. Ha megöl, és az élet értékét kihasználják, a játék véget ér. Helyezzen be további érméket a folytatáshoz.射 水 射 球 -11.jpg

射击 -12.jpg

射击 -13.jpg

Guangzhou Easyfun Animation Technology Co., Ltd. egy professzionális gyártója 4D / 5D / 7D / XD mozi, 9D VR (9D virtuális valóság) mozi berendezések, egy sor VR szimulátorok, kültéri szülő-gyermek játszótér túrák, beltéri arcade játék gépek és egyéb szórakoztató park felszerelések.

Az EASYFUN 2005-ben alakult, és Panyu kerületben, Guangzhou - Kína animációs iparának központjában található. Az Easyfun egy integrált vállalat, amely a K + F, a termelés, az értékesítés és a marketing menedzsmentre összpontosít. Az elmúlt 10 év során az Easyfun a világ legfejlettebb technológiájának szentelte magát, és sok jól ismert 9D VR szimulátor terméket és népszerű arcade játékgépeket hozott létre. A világpiacon az Easyfun már több mint 100 országba exportálta termékeit.

Most az Easyfun már létrehozott egy fióktelepet Indonéziában, valamint az USA csapatával, az Australia Team és a Korea Team csapataival és együttműködésével is. Célunk, hogy a nemzetközileg elismert cég legyen a szórakoztatóiparban.

GYIK

1. Garanciát nyújt a játékgépek számára?

1 év garanciát nyújtunk játékgépeink fő tartozékaira. Tudjuk, hogy a Game Machines ügyfelek számára az idő pénz. Mielőtt a Játékgépeket eljuttatnánk, minden minőségi részletet megnézünk, és elküldünk videókat vagy fényképeket a megerősítéshez.

2.Hogyan oldhatom meg a játékgép hibás működését?

Kérjük, mutasd meg nekünk, mi történt, majd szakembereink 24 órás megoldást nyújtanak Önnek. Az általunk forgalmazott Játékgépek szerint ingyenes apró kiegészítőkészletet kaptunk. A CGW célja, hogy a Win-Win üzletet boldogan csinálja.

3.Custom design elérhető?

Üdvözöljük a termék tulajdonságait, például a játékgép házát, a cég logóját, a színt.

Üdvözöljük a termék paramétereit, például az érméket, az érmeválasztókat, a feszültséget, a dugót.


Kérdés, kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni Ericel:

名片amusement700

Hot Tags: A 4D-s elektronikus lézeres lövöldözés arcade szimulátor játék romjai, Kína, gyártók, beszállítók, gyár, ár, vásárlás, gyártás Kínában

Vizsgálat

You Might Also Like