360 fokos forgatás virtuális valóság 9D VR szimulátor hullámvasút mozgószék

360 fokos forgatás virtuális valóság 9D VR szimulátor hullámvasút mozgásszék A 360 VR hullámvasút a legújabb VR berendezés. Kiváló megjelenésű kialakításával, magas merítési effektusaival, pontos mozgássimulációval és számos kiváló minőségű videofelvétellel és interaktív játékokkal rendelkezik. Ez az őrült VR ...
Csevegj most

Termék részletek

360 fokos forgatás virtuális valóság 9D VR szimulátor hullámvasút mozgószék


A 360 VR hullámvasút a legújabb VR berendezés. Kiváló megjelenésű kialakításával, magas merítési effektusaival, pontos mozgássimulációval és számos kiváló minőségű videofelvétellel és interaktív játékokkal rendelkezik. Ez az őrült VR szórakoztató berendezés.


Feature VR Flight Simulator

1. High-tech 360 fokos forgatható szék

Egyedi kialakítású, 360 fokos elforgatású technológia támogatja az egyént, hogy élvezze a speciális effektusokat, beleértve a flip-et és a lengést.

2. Humanizált tervezés

Biztonsági hevederrel felszerelt, a játékosok biztonsága érdekében.

3. Több kalandtéma

A játéknak giroszkóp, hullámvasút és hasonlók vannak, amelyek nagyobb kihívást jelenthetnek a játékosok számára.


4


Termékparaméterek

Termék név:

360 fokos Flight Simulator Virtuális lövöldözős VR szimulátor

Méret

1,8 * 1,24 * 1,4m

Feszültség

220 V / 110 V

Erő

4KW

Súly

250kg

Megfelelő hely

Játékközpont, vidámpark, bevásárlóközpont, vízipark, gyermekkert stb.

szavatosság

1 év, teljes élettartamú műszaki támogatás


A részletek

Miért válassza az Easyfun szolgáltatást?

1. Több mint 10 éves tapasztalat a játékgép-iparban.

2. A profi csapat technikai támogatást nyújt az ügyfelek számára.

3. 24 órás online szolgáltatás szakmai külkereskedelmi osztályunktól.

4. Minden játékgépünk CE-tanúsítvánnyal rendelkezik.

5. Nem engedünk szabadon minősített terméket a piacra, és úgy gondoljuk, hogy Ön is ilyen együttműködőt keres.

Az Easyfun választásával nemcsak a termékeket kapja, hanem a jó szolgáltatást, a jó partnert és a jó barátot is.

Mit tehet az Easyfun az Ön számára?

1) Értékesítés előtt: Az Easyfun mindent megtesz a lehető legjobban, hogy tisztázza pontos követelményeit, és megválaszolja az összes feltett kérdést;

2) Eladás során: Az Easyfun mindent megtesz a lehető legjobban, hogy veled kommunikáljon, őszintén és hatékonyan szolgálja ügyfelünket, megpróbálja megoldani az Ön oldalán felmerülő kérdéseket. Miután megrendelést tett, szigorúan ellenőrizzük a teljes gyártási folyamatot.

3) Értékesítés után: nyomon követjük a megrendelést, beleértve a csomagot, a szállítást, az időt, a biztosítást, a telepítést stb. Természetesen gépeinket 12 hónapon belül garantáljuk, és életre szóló műszaki támogatást nyújtunk az eladott termékekhez.


GYIK

K: Mi garantálja a termékét?

V: Egyéves garanciát és élettartamú műszaki támogatást kínálunk. A garanciaidőszak alatt, ha valamely rész nem emberi tényezők miatt megsérül, kijavítjuk vagy kicseréljük. Egy év elteltével szakmai műszaki támogatást is kínálunk, ha valamilyen alkatrészre van szüksége, csak terhelje meg a valós anyagköltségeket.


K: Lehet-e saját logóm a gépen?

V: Igen, elkészíthetjük az Ön logóját és feltehetjük a gépre. És néhány terméknél eltérő a kivitel és a színek az Ön választása szerint


K: Mi a fizetési határidő?

V: A fizetési határidő 30% betét és 70% egyenleg a kiszállítás előtt.A 30% betét után megkezdjük a termelést, a gyártás befejezése után fényképeket és videókat készítünk, és minden részletet megtekinteni szeretnénk, majd kifizetjük a 70 % egyensúly.


K: Meddig kaphatom meg a készüléket megrendelés után?

V: Ha légi úton van, akkor kb. 5-7 napig tart. Ha tengeri úton van, attól függ, hogy honnan jöttél, és hol van a tengeri kikötőd, kérjük, ellenőrizze eladásainkat. Néhány országban segíthetünk háztól házig.


K: Van irodád az én országomban?

V: Az Easyfunnak már fióktelepe van Indonéziában, így Indonézia a terméket Indonézia irodánkból is megvásárolhatja. Néhány országban van néhány jó barátunk, aki segíthet nekünk, részletekért kérjük, vegye fel a kapcsolatot értékesítéssel.


K: Értékesített európai országokba?

V: Igen, több mint 100 országban értékesítettünk. Európa az egyik legnagyobb piacunk, minden játékgépünk és mozifilm-szimulátorunk CE-tanúsítvánnyal rendelkezik.


Cég bemutatása

A Guangzhou Easyfun Animation Technology Co., Ltd. a 9D VR (9D virtuális valóság) szimulátorok, szabadtéri játszótéri túrák, beltéri játéktermi játékok és egyéb szórakoztató parkok berendezéseinek professzionális gyártója.


Az EASYFUN-t 2005-ben alapították, és a Guangzhou Panyu körzetben található, a kínai animációs ipar központjában. SGS által ellenőrzött beszállító vagyunk, és minden termékünk rendelkezik CE tanúsítvánnyal.


Az Easyfun egy integrált vállalat, amelynek középpontjában a K + F, a termelés, az értékesítés és a marketing menedzsment áll. Az elmúlt 10 év során az Easyfun a világ legfejlettebb technológiájára szentelt, és sok hiteles 9D VR szimulátor terméket és népszerű ügyességi játékgépet készített. A globális piacon alapuló Easyfun már több mint 100 országba exportálta termékeit


Az Easyfun már létrehozott fióktelepet Indonéziában és Malajziában, valamint cserekapcsolatot folytatunk és együttműködünk az USA-val, az Ausztrália-val és a Korea-val. Célunk, hogy nagyszerű nemzetközivé váló szórakoztatóipari vállalat legyen.


easyfun 公司 简介 最新 _07

easyfun 公司 简介 最新 _09

750

Hot Tags: 360 fokos forgatás virtuális valóság 9d vr szimulátor hullámvasút mozgószék, Kína, gyártók, beszállítók, gyár, ár, vásárlás, Kínában készült

Vizsgálat

You Might Also Like