VR versenyautó szimulátor

2018 VR versenyautó szimulátor VR szórakoztató park vr szemüveg vr játékgéppel Easyfun új design VR versenyautó szimulátor Hasonlítsa össze a normál versenyző szimulátorral a VR versenyszimulátor legelőnyösebb előnyét, ha a VR fejhallgatót viseli, és teljesen elmerül. úgy érzi, mintha belül lennél ...
Csevegj most

Termék részletek

2018 VR versenyautó szimulátor VR szórakoztató park vr szemüveg vr játékgéppel

1-700 (4) .jpg

Easyfun új design VR versenyautó szimulátor

Összehasonlítva a normál versenyző szimulátorral, a VR versenyszimulátor legelőnyösebb előnye, hogy a VR fejhallgató használatakor eléggé intenzív, és úgy érzi, mintha belépne a valódi autóba, amely a hengerek szinkronban mozognak, és megfelelnek a kormányzásnak. bal, jobb, rezgés.

A tervezés a VR üzlet szempontjából a legfontosabb, mivel senki sem akarja megpróbálni, ha a megjelenés nem ragyog és nem vonzó, végül megalkotjuk a "Lovely Racing Car Design" -t. És mivel az elmúlt években a piacról kapott visszajelzések nagyon népszerűek, és minden ügyfél azt mondta, "amikor látják az Easyfun VR versenyünket, nem várhatnak a vezetésre!"

A VR Business könnyedén indítható az Easyfun VR kereskedelmi megoldással

Amikor a VR megszületett, elkezdtük tanulmányozni, hogyan lehet a VR kereskedelmi modelljévé tenni, amit az emberek egy kis pénzt költenek, majd élvezhetik az új high-tech tapasztalatokat a VR-től, és az operátorok könnyedén dolgozhatnak és működtethetnek most sikeres és Easyfun VR kereskedelmi megoldás áll rendelkezésre.

Easyfun VR versenyszimulátor Műszaki paraméterek:

Termék név

Easyfun Virtuális valóság versenyautó szimulátor

Feszültség

100 ~ 130V vagy 200 ~ 240V

Erő

2250W / 10A

VR fejhallgató

Deepoon E3, 2K, 2560 * 1440 felbontás

Dinamikus rendszer

3 Elektromos szervomotor dinamikus rendszer

Versenyjátékok

6 db

Játék időtartama

3-5 perc

Súly

350 kg

Áruk listája

1 * VR szemüveg

1 * vezérlő képernyő

1 * versenyautó mozgó platform

Számítógép konfigurációja

CPU: i5-7400S- - Intel USA,

Grafikus kártya: 1050 - ZOTAC Hong Kong,

Főlap: B250M- GIGABYTE Tajvan,

Merevlemez: SSD 240G -GALAX Hong Kong,

Memóriakártya: 8 GB DDR4

Guangzhou Easyfun Animation Technology Co., Ltd. egy professzionális gyártója 4D / 5D / 7D / XD mozi, 9D VR (9D virtuális valóság) mozi berendezések, egy sor VR szimulátorok, kültéri szülő-gyermek játszótér túrák, beltéri arcade játék gépek és egyéb szórakoztató park felszerelések.

Az EASYFUN 2005-ben alakult, és Panyu kerületben, Guangzhou - Kína animációs iparának központjában található. Az Easyfun egy integrált vállalat, amely a K + F, a termelés, az értékesítés és a marketing menedzsmentre összpontosít. Az elmúlt 10 év során az Easyfun a világ legfejlettebb technológiájának szentelte magát, és sok jól ismert 9D VR szimulátor terméket és népszerű arcade játékgépeket hozott létre. A világpiacon az Easyfun már több mint 100 országba exportálta termékeit.

Most az Easyfun már létrehozott egy fióktelepet Indonéziában, valamint az USA csapatával, az Australia Team és a Korea Team csapataival és együttműködésével is. Célunk, hogy a nemzetközileg elismert cég legyen a szórakoztatóiparban.

GYIK

1. kérdés: Milyen hosszú és mennyire világos a tartalom?
V: A tartalom időtartama 3–5 perc, és az összes tartalom 2K (2560X1440), nagyon világos.

2. kérdés: Van-e olyan hely, ahol a rekordot láthatjuk, hogy hányan játszanak egy napot?
V: Igen, van egy fogyasztói statisztika funkció a rendszerünkön belül, ami azt jelenti, hogy minden ott tárolt rekordot ellenőrizhetünk, például azt, hogy melyik dátum, melyik film, milyen idő, hány vendég és a vendégek száma, amit biztonsággal kezelhetünk.

3. kérdés: Mi az a pénznem (amp), amelyre 1 gépre van szükség?
V: Vegyünk például 3 Dof dinamikus platformot, például a normál üzemi teljesítmény 2250W, így ha a helyi feszültség 110V, akkor a javaslat biztonsági pénzneme 20A, ha a helyi feszültség 220-240V, így a biztonsági pénznem 10A. A feszültségnek stabilnak kell lennie.

4. kérdés: Szükség van-e telepítésre a gép fogadásakor?
V: A szállítás előtt jól összeállítunk, nincs szükség telepítésre, ami azt jelenti, hogy amikor az ügyfél megkapja az árut, kövesse a mellékelt felhasználói kézikönyvet, amely csatlakoztatja a tápellátást és megnyitja az összes számítógépet, majd játszhat.

5. kérdés: Mi a garancia?
V: 12 hónapos szuper garanciát kínálunk, kérjük, olvassa el az alábbi részleteket:
1, A garanciaidő 12 hónap, PROMISE.
2, A garanciális időszak alatt, ha az alkatrészek sérültek, és javításra szorulnak (mesterséges károk és könnyű törésű rész nem tartoznak hozzá), az ügyfélnek nem kell először visszajuttatnia, és a javítás után várnia kell, hanem elküldjük a cserélhető alkatrészt DHL vagy más gyors csomagokkal, nem kell várni és időt takarítania, FAST.
3, Mind a pótalkatrészek, mind a csomagszállítás az ügyféloldalon ingyenes, mindkettő ingyenes.
4, Az egész életre karbantartást biztosítunk!

Ez azt jelenti, hogy amikor a probléma megtörténik, szervizcsapatunk segít ellenőrizni, hogy miért pontosan lépésről lépésre, ha ez a szoftver probléma, akkor a Team Viewer távoli és megoldja azt az ügyfelekkel, ha ez a pótalkatrész-probléma, elküldjük a DHL vagy más gyors csomagok által cserélhető rész az ügyfelek számára, és tanítsa meg az ügyfeleknek, hogyan cserélje ki.

6. kérdés: Milyen minimális rendelési mennyiség és mennyi ideig lehet a hajó?
V: A minimális rendelési mennyiség 1db, és a szokásos módon 7-10 napon belül befejezzük az árut a befizetés után.

7. kérdés: Milyen fizetés elfogadható?
V: Elfogadjuk T / T (banki átutalás), hitelkártya, e-ellenőrzés és L / C kifizetéseit.

8. kérdés: Milyen szállítást biztosít?
V: Az áruk lehetnek hajók tengeren vagy légi úton, és szállítmányozási szolgáltatást, CIF-et (célállomásra) és DDP-t (ajtótól házig) biztosítunk.


Kérdés, kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni Ericel:

平面图 和 名片 700.jpg

Hot Tags: VR Racing Car Simulator, Kína, gyártók, beszállítók, gyár, ár, vásárlás, gyártott Kínában

Vizsgálat

You Might Also Like